Smażone pomidory z fasolką - eliksir długowieczności

Smażone pomidory z fasolką - eliksir długowieczności

Smażone pomidory z fasolką - eliksir długowieczności

Rok 2018 dla posiadających na działce pomidory oznaczał dwie rzeczy. Zaraza i dużo owoców. Całe szczęście, dzięki szybkim reakcjom, to drugie rekompensowało pierwsze. Po filmie z  1991 roku obowiązuje przekonanie, że jedyne słuszne smażone pomidory to zielone. Nic bardziej mylnego. Choć ciemnopomarańczowe, tudzież jasnoczerwone pomidory smaży się trudniej, są bardzo smaczne. Ponad to, mają właściwości antynowotworowe i antymiażdżycowe, jednak same w sobie są mało pożywne. Dobrze by było wzbogacić je czymś o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kryzysowa Książka Kucharska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.