Ten sernik będzie idealny dla osób, które lubią piernikowe i pomarańczowe smaki. Dla nas to połączenie jest super. Sernik robiłam już kilka tygodni temu, przepis czekał na publikację. Na pewno będę go robić jeszcze nie raz. Do zrobienia go użyłam sera z wiaderka i kandyzowanej skórki pomarańczowej. Tak stwierdziłam, że to moje smaki i spróbuję takiego połączenia. Polecam wypróbowanie :-) Blaszka 24x34 cm Kruche ciasto czekoladowe: 200 g mąki pszennej typ 650 15 g kakao 5 g przyprawy do piernika 75 g cukru 1 ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...