Parmigiana - włoska zapiekanka z bakłażana

Parmigiana - włoska zapiekanka z bakłażana

Parmigiana - włoska zapiekanka z bakłażana

Jak tylko zobaczyłam tą zapiekankę na blogu apetycznie-klasycznie  to od razu wiedziałam, że przypadnie do gustu mojemu mężowi. Uwielbiam on bakłażana. Zapiekankę robiła sam, wyszła rewelacyjna, jak najbardziej to również moje smaki. Do zapiekanki ugotowaliśmy ryż i powiem Wam, że zgrał się smakowo idealnie :-) Polecam Wam bardzo, bo jest prosta w przygotowaniu. Wystarczą bakłażany, sos pomidorowy, ser mozzarella i parmezan i pomidory. Miłego dnia :-) Składniki: 2 duże bakłażany 200 g startej mozzarelli 7... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kruche babeczki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.