Wilgotna, waniliowa, pyszna baba pełnoziarnista
Wilgotna, waniliowa, pyszna baba pełnoziarnista
Oto portójne W. Wilgotna, waniliowa i wyjatkowa. Faktycznie inna od piaskowych, majonezowych, maślanych, olejowych, jogurtowych, delikatnych pastelowo - żółtych babeczek. To babka z charakterem. Pełnoziarnisty, pełen zakres doznań dla ceniących wartościowsze odmiany mąki. Od pierwszego kęsa jesteśmy świadomi, z czym mamy do czynienia, - wyrazisty smak, aromat delikatnie podrasowany wanilią. Miękka, lekka, odpowiednio wilgotna struktura. Baba jest smaczna bez dodatków, ale oczywiście p... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kronika Piekarnika
Autor
KronikaPiekarnika
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
babki, ciasto, babeczki, babka ziemniaczana, bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasto jogurtowe, jogurtowe ciasto
Inne przepisy z Kronika Piekarnika
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję