Wilgotna, waniliowa, pyszna baba pełnoziarnista

Wilgotna, waniliowa, pyszna baba pełnoziarnista

Wilgotna, waniliowa, pyszna baba pełnoziarnista

Oto portójne W. Wilgotna, waniliowa i wyjatkowa.  Faktycznie inna od piaskowych, majonezowych, maślanych,  olejowych, jogurtowych, delikatnych pastelowo - żółtych babeczek. To babka z charakterem.  Pełnoziarnisty, pełen zakres doznań  dla ceniących wartościowsze odmiany mąki. Od pierwszego kęsa jesteśmy świadomi, z czym mamy do czynienia, - wyrazisty smak, aromat delikatnie podrasowany wanilią. Miękka, lekka, odpowiednio wilgotna struktura. Baba jest smaczna bez dodatków,  ale oczywiście p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kronika Piekarnika

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.