Pęczak z grzybami shimeji – pęczotto z shimeji
Pęczak z grzybami shimeji – pęczotto z shimeji
Pęczotto z grzybami shimeji , czyli „risotto” z kaszy jęczmiennej, pęczaku z azjatyckimi grzybami shimeji. 200 g kaszy pęczak, 150 g grzybów shimeji, 100 ml białego wytrawnego wina, 50 ml sosu sojowego, 1 chili, 2 – 3 ząbki czosnku, 1 cebula, pieprz świeżo zmielony, olej do smażenia, ewentualnie 2 łyżki masła, cukier, sól, natka pietruszki lub kolendra, Kaszę opłukać. Cebulę pokroić w półplasterki. Do garnka z grubym dnem wlać 2 - 3 łyżki oleju, wrzucić cebulę, poddusić dodając szczyptę soli i cukru. Następnie ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu królestwo garów
Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Autor
królestwogarów
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, sosy, risotto, risotto z grzybami
Inne przepisy z królestwo garów
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję