Makaron ze szparagami – tagliatelle ze szparagami

Makaron ze szparagami – tagliatelle ze szparagami

Makaron ze szparagami – tagliatelle ze szparagami

Tagliatelle ze szparagami - pyszne danie na szybko, proporcje dla jednej osoby. 100 – 120 g suchego makaronu tagliatelle (lub podobnego), 3 szparagi białe, 3 szparagi zielone*, sól, cukier, ser twardy do posypania dania, 1 – 2 łyżki masła, Szparagi umyć, odłamać końcówki. Białe obrać. Szparagi pokroić w podłużne cienkie plastry – tagliatelle. 2 - 3 plastry zielonych szparagów zwinąć w ruloniki i włożyć do naczynia z zimną wodą. Naczynie powinno być wąskie, takie aby rulony się nie rozwijały. Makaron wrzucić ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję