Przepis na : deser
Gorące brzoskwinie z grilla jako deser lub dodatek do sera halloumi lub camemberta. Brzoskwinie można przyrządzić na grillu lub w piekarniku, w obu przypadkach będą pyszne. Przepis według Agaty Wojdy. Jeżeli brzoskwinie będziemy grillować potrzebna będzie folia aluminiowa, najlepiej folia z papierem. Gdy będziemy brzoskwinie zapiekać w piekarniku potrzebne będzie naczynie z pokrywką. 2 duże lub 4 mniejsze brzoskwinie, 2 trawy cytrynowe, 2 - 4 goździki na brzoskwinię, 3 – 6 plasterków świeżego imbiru na brzoskwinię,... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...