Zapiekane drobiowe kieszonki ze szpinakiem
Zapiekane drobiowe kieszonki ze szpinakiem
Soczyste, delikatne kieszonki z piersi z kurczaka faszerowane rozdrobnionym szpinakiem z dodatkiem serka wiejskiego. Wersja light tradycyjnych dewolajów. Bez kalorycznej panierki - jedynie zapiekane w piekarniku. Aromatyczne i wyjątkowo smaczne danie. Polecam szczególnie z dodatkiem mojej ulubionej kaszy tatarczanej i tartych buraczków z chrzanem. Pyszności :) Składniki: 4 pojedyncze filety z czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Krokusowy Dom
Autor
Szaffranka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
buraczki, tarta, piersi, buraczki tarte, serek wiejski , pierś, kurczak, szpinak, piersi z kurczaka faszerowane, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, dania z piersi kurczaka, filet z kurczaka
Inne przepisy z Krokusowy Dom
Dodaj komentarz