Kokosowy krem mascarpone na musie z mrożonych truskawek

Kokosowy krem mascarpone na musie z mrożonych truskawek

Kokosowy krem mascarpone na musie z mrożonych truskawek

Idealny deser na ochłodę w upalne letnie dni lub do podgrzania atmosfery w zimowy wieczór walentynkowy ;) Deser podajemy od razu po przygotowaniu. Zamrożone truskawki po zmiksowaniu mają fajną konsystencję, która niestety jest krótkotrwała (i nawet lodówka tu nie pomoże).Składniki (2 porcje): - pół szklanki wiórków kokosowych (użyłam nasączonych wódką, które zostały z "produkcji" likieru)- 125 g serka mascarpone- likier kokosowy, malibu lub inny likier- cukier puder do smaku (u mnie 1,5 łyżeczki do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kraina Tysiąca Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.