Pieczone awokado z jajkiem i tuńczykiem
Pieczone awokado z jajkiem i tuńczykiem
Przepis, kiedyś, gdzieś zauważony i zapomniany... do dziś i... od dziś będzie często serwowany moim domownikom- w różnych kombinacjach- jest tak smaczny :) Jeżeli więc jesteście w posiadaniu miękkiego i dojrzałego awokado (to ważne, inaczej awokado będzie pełne goryczy) oraz jajek, to polecam Wam taki zestaw jako lekki, a równocześnie bardzo pożywny obiad. Zapraszam więc na zapiekane awokado z jajkiem i tuńczykiem w towarzystwie kolorowych, pieczonych warzyw :) Porcja dla 2 osób: * awokado- 2 szt. * jajko- 4 małe... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kraina Miodem Płynąca
Autor
Kraina Miodem Płynąca
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
awokado, tuńczyk, francuskie, obiad, obiad dla 2 osób
Inne przepisy z Kraina Miodem Płynąca
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję