Andrut kajmakowy

Andrut kajmakowy

Andrut kajmakowy

Przepis na : deser

Andrut kajmakowy Andrut kajmakowy to ulubiona słodka przekąska nie tylko naszych dzieci. Ten pyszny deser można przygotować dosłownie w 15 minut - wykorzystując gotową masę kajmakową. Można jednak przygotować masę kajmakową samodzielnie -  jednak ta opcja wymaga dużo więcej czasu, ale efekt wart jest zachodu. Składniki na andrut z masą kajmakową 1 opakowanie gotowych blatów waflowych ½ litra mleka lub słodkiej śmietanki 40 dag cukru 5 dag miękkiego masła ½ laski wanilii lub łyżeczka ekstraktu z wanilii Przygo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Korniszonki

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Autor

Katarzyna Nowak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, deser, desery, obiad, kolacja, ryby, kajmak, przekąski, przekąska, sałatki, ciasto, sałatka, pasztet, ryba, mięso, pasta, kanapki, pasty, pieczywo, kanapka, ciasto z kremem, szybki obiad, szybka sałatka, szybkie ciasto, ciasto ucierane

Inne przepisy z Korniszonki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.