Świąteczny pasztet z jajkiem
Świąteczny pasztet z jajkiem
Pasztet z łopatki i wątróbek to mój kolejny domowy przysmak na wielkanocne śniadanie. 800 g łopatki bez kości 500 g wątróbek drobiowych 2 cebule 1 duży ząbek czosnku 2 marchewki 1 pietruszka 1/4 średniego selera 1 bułka namoczona w mleku 2 jajka surowe 8 jajek ugotowanych sól morska do smaku świeżo mielony pieprz do smaku świeżo mielona gałka muszkatołowa do smaku czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kolorowa kuchnia Elki
Autor
Ela Jasińska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, śniadania, pasztet, wątróbka drobiowa, bułki, przekąski, wielkanoc, przekąska, pasztet wieprzowy, bez pieczenia
Inne przepisy z Kolorowa kuchnia Elki
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję