Masło czosnkowe

Masło czosnkowe

Masło czosnkowe

Masło czosnkowe może nie należy do najbardziej zdrowych rzeczy, ale trzeba przyznać, że nadaje potrawą niesamowitego smaku i aromatu. Idealne do pieczywa a także mięs. Potrzebujemy: 1 kostkę masła 3-4 ząbki czosnku drobno posiekaną pietruszkę (ilość według uznania) sól i pieprz Ważne jest aby masło było  lekko miękkie . Dodajemy do niego przeciśnięty przez prasę czosnek, pietruszkę oraz sól i pieprz. Wszystko dokładnie mieszamy aby powstała jednolita masa. Masło możemy przełożyć do wybranej formy. Nasze masło p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolejny blog o gotowaniu

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.