WIEPRZOWINA W LUBCZYKOWYM WYWARZE

WIEPRZOWINA W LUBCZYKOWYM WYWARZE

WIEPRZOWINA W LUBCZYKOWYM WYWARZE

  "Maggi"bardzo ją lubię bo jest moją bardzo długą towarzyszką w życiu.Dziś chciałabym się podzielić świetnym przepisem na jej użycie w płynie i w świeżej w listkach.Cudowny aromat ,delikatne mięso i pyszne warzywa.Z tego przepisu jestem najbardziej dumna :).Gorąco polecam. 500g.wieprzowiny bez tłuszczu i skóry odrobina mielonego imbiru 1 liść laurowy 1/2 łyżeczki mielonej gorczycy goździk 1 łyżeczka cukru muscowado 6 dużych marchewek duży por seler sól pieprz Na sos: `~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 mały pęczek natki pietruszk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.