FASOLKA PO BRETOŃSKU

FASOLKA PO BRETOŃSKU

FASOLKA PO BRETOŃSKU

  Uwielbiam to danie.Łatwe i nie wymagające żadnych  umiejętności kulinarnych.   50 dag.fasoli jaś z puszki Po 25 dag.boczku wędzonego i kiełbasy 4 łyżki koncentratu pomidorowego 2 Cebule 2 ząbki czosnku 1 łyżka mąki  sól pieprz papryka ostra majeranek  liść laurowy cukier do smaku olej do smażenia *********************** Cebulę i czosnek obrać. Cebulę pokroić w kostkę ,  a czosnek przecisnąć przez wyciskarkę do czosnku.Boczek pokroić w kostkę ,a kiełbasę w plasterki.Na patelni rozgrz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocurkowe rozmyślania w kuchni Anielki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.