Cukinia faszerowana mięsem z rosołu i ryżem

Cukinia faszerowana mięsem z rosołu i ryżem

Cukinia faszerowana mięsem z rosołu i ryżem

Kolejny sposób na wykorzystanie gotowanego mięsa z rosołu lub bulionu - nada się każdy rodzaj mięsa: drób, wieprzowina, wołowina lub mięsa mieszane. Również można przygotować farsz z surowego mięsa mielonego, należy tylko dłużej podsmażyć po dodaniu na patelnię z podsmażoną na złoto cebulą. Polecam bardzo serdecznie! Składniki: 3 cukinie sól i pieprz ser żółty  Farsz: 450 g gotowanego mięsa z rosołu lub bulionu 1/2 szklanki ryżu + 1 szklanka wody do gotowania ryżu 2 cebule 2 pomidory wydrążony miąższ cuki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kocham..lubię..gotuję..

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.