Danie zainspirowane znana szkołą gotowania Le Cordon Blue. Zbliża się weekend, więc może ktoś z Was będzie miał ochotę przygotować i/lub zjeść tak wykwintna kolację? Tu się nie ma co rozpisywać. To trzeba zrobić! Składniki: 6 świeżych przegrzebków sól, pieprz, oliwa Sos ½ papai 150 ml mleka sojowego 1 łyżka miodu ze spadzi iglastej 2 łyżeczki musztardy wasabi (lub więcej) Sok z połowy cytryny Sałatka: ½ niedużej bulwy kopru włoskiego Nasiona granatu ½ awokado 1-2 łyżki soku z cytryny Kilka listków kolendry só...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.