Grillowane przegrzebki z sałatką z fenkuła i sosem z papai z musztardą wasabi

Grillowane przegrzebki z sałatką z fenkuła i sosem z papai z musztardą wasabi

Danie zainspirowane znana szkołą gotowania Le Cordon Blue. Zbliża się weekend, więc może ktoś z Was będzie miał ochotę przygotować i/lub zjeść tak wykwintna kolację? Tu się nie ma co rozpisywać. To trzeba zrobić! Składniki: 6 świeżych przegrzebków sól, pieprz, oliwa Sos ½ papai 150 ml mleka sojowego 1 łyżka miodu ze spadzi iglastej 2 łyżeczki musztardy wasabi (lub więcej) Sok z połowy cytryny Sałatka: ½ niedużej bulwy kopru włoskiego Nasiona granatu ½ awokado 1-2 łyżki soku z cytryny Kilka listków kolendry só...

Czytaj dalej na blogu Kate's Kitchen

Autor

Kate's KitchenKate's Kitchen

O mnie

Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.

Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, sałatka, sałatki, awokado, ciasto, kolacja, bez pieczenia, sałatka z granatem, awokado sałatka, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasta z masa

Inne przepisy z Kate's Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.