UWAGA: Winiarza Colnago odwiedzimy w ramach rejsu WINO POD ŻAGLAMI . Kolor: przepiękny, głębokorubinowy. Nos: intensywny, rozwinięty. Wyraźne aromaty czarnych i czerwonych owoców: wiśni, czereśni i truskawek. Piękne aromaty II i III rzędowe wiązane z 1,5 rocznym starzeniem w beczce, takie jak pieczone i gotowane wiśnie, czereśnie, truskawki, czarne oraz czerwone porzeczki wzbogacone intensywną lukrecją, wanilią i czekoladą. Po dłuższej chwili kontaktu z powietrzem pojawiają się nuty eukaliptusa i mięty czekoladowej.... czytaj dalej...
O mnie
Dietetyk, doradca żywieniowy, biolog. Jestem pasjonatką kuchni i dobrego zdrowego jedzenia. Uwielbiam podróże i sport.
Ciągle poszerzam swoją wiedzę w oparciu o studia oraz dodatkowe kursy specjalistyczne z zakresu dietetyki, suplementacji oraz coachingu.