Surówka z białej kapusty, pora i rzodkiewki – prosta w wykonaniu a jednocześnie pyszna. Pasuje do dań obiadowych zarówno tych mięsnych, jak i rybnych. Czas przygotowania : 30 minut Ilość porcji: 2-4 osób Trudność przygotowania: łatwe Cena: tanie SKŁADNIKI : 1/2 małej główki kapusty białej 1 duży por 1 pęczek rzodkiewki 2 łyżki majonezu sól pieprz 1. Kapustę szadkujemy. Pora i rzodkiewkę kroimy w półplasterki. Warzywa wrzucamy do miski solimy i odstawiamy na 20 minut. Po 20 minuta... czytaj dalej...
Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...