Przepis na : śniadanie
Pasta z tuńczyka i jajek to smaczna pasta którą przygotujesz w 15 minut. Idealna na lunch, kolację czy też dodatek do kanapek na przyjęciu. Czas przygotowania: 15 minut Ilość porcji: 2-4 osób Trudność przygotowania: łatwe SKŁADNIKI: 4 jajka 185g tuńczyka w sosie własnym(1 puszka) 3 ogórki konserwowe 1 czerwona cebula 1 mały pęczek kopreku 2 łyżki majonezu 1 łyżeczka musztardy dijon sól pieprz 1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy i siekamy. Ogórka i cebulę kroimy w drobną kostkę. Koperek siekamy, tuńczyka ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...