Cukinia faszerowana kurczakiem i pieczarkami

Cukinia faszerowana kurczakiem i pieczarkami

Cukinia faszerowana kurczakiem i pieczarkami

Na imieniny dostałam od rodziców książkę Michela Morana "Doradca smaku 2" z której też wykorzystałam ten przepis. Potrawa jest przepyszna, ale należy podkreślić, iż cukinię trzeba mocno posolić, ponieważ bardzo wchłania sól. Spokojnie można też przedłużyć czas pieczenia o kilka minut. Cukinia faszerowana kurczakiem i pieczarkami (4 porcje): Jeszcze nieupieczona. 2 cukinie 2 piersi kurczaka pieczarki około 200 g cebula białe wytrawne wino około 100 ml starty parmezan 100 g jajko sól ostra papryka pieprz kmin... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Karola gotuje

Autor

Karolina Huber GrocheckaKarolina Huber Grochecka

Jestem pasjonatką gotowania i zapraszam wszystkich zakręconych tą tematyką :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cukinia, pieczarki, kurczak, papryka, kurczak z pieczarkami, cukinia faszerowana, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, piersi, pierś, jajka faszerowane , kurczak pieczony, kurczak z papryką , piersi z kurczaka faszerowane, papryka faszerowana, jajka z farszem, potrawy z kurczaka

Inne przepisy z Karola gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.