Boczniaki w panierce / Crumbed oyster mushrooms

Boczniaki w panierce / Crumbed oyster mushrooms

Boczniaki w panierce / Crumbed oyster mushrooms

Przepis na : obiad

Boczniaki, moja miłość! Uwielbiam je podsmażane, w gulaszu , z makaronem , a nawet zamiast śledzi Dziś przedstawiam je w klasycznej, chrupiącej panierce i zapewniam, że nikt im się nie oprze. Przygotowuję je w ten sposób od bardzo dawna i polecam je do każdego dania głównego, jak i jako przekąskę. Są pyszne! Scroll down for recipe in English Boczniaki w panierce (4 porcje) Składniki: 500 g boczniaków, oczyszczonych 500 ml mleka 2 jajka, roztrzepane bułka tarta do obtoczenia olej do smażenia, sól Przygotowanie: Z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karmelowy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.