Zachciało mi się sałaty w jogurcie. I mizerii. Jest też czas na młodą kapustę. Pomyślałam więc, że nie będzie chyba głupim pomysłem połączenie młodej kapusty z ogórkami, z jogurtem i koperkiem. Taka mizeria, ale podrasowana chrupiącą kapustą. Wyszło super. Składniki: pół główki młodej kapusty 1 duży ogórek gruntowy 1 mały kubek jogurtu naturalnego mały pęczek koperku duża szczypta cukru (lub więcej) sól pieprz Kapustę szatkujemy, wrzucamy do miski. Dodajemy do niej pokrojonego w półplasterki ogórka (ja go nie obi... czytaj dalej...
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?
Czytaj dalej...