Polenta z pieczarkami i szpinakiem

Polenta z pieczarkami i szpinakiem

Polenta z pieczarkami i szpinakiem

Dziś trochę kuchni włoskiej, jutro także. Polenta to nic innego jak kasza kukurydziana. Może być tylko ugotowana, ostudzona i pokrojona. Usmażona lub nie. Może być o konsystencji śmietany, z parmezanem i masłem. Znając życie, może być jeszcze pod inną postacią. Ja chciałam Wam dziś zaproponować pierwszą wersję, do innych na pewno jeszcze wrócę. Fajna, ciekawa przekąska. Myślę, że z polskimi malinowymi pomidorami, będzie jeszcze lepsza.  Składniki: 1 szklanka kaszy kukurydzianej 700 ml wody 500 g pieczarek 2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.