Przepis na : śniadanie
Z wczorajszego obiadu zostało mi parę sztuk szparagów. Jedyne co przyszło mi do głowy tak na szybko, to pasta do pieczywa. Ja lubię takie duperele, nic na to nie poradzę. Do takiej pasty dobrze dodać ulubione zioła. Niestety nie miałam w domu natki pietruszki, ale na balkonie zakwitła mi kolendra. Zamiast dodawać jej liście, dodałam kwiaty, są równie aromatyczne. I tyle. Proste i smaczne śniadanie. Składniki: 3/4 szklanki suchej fasoli 10 zielonych szparagów 2 ząbki czosnku 2 łyżki oliwy extra virgin sok z po... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...