Łazanki z kapustą i pieczarkami
Łazanki z kapustą i pieczarkami
Przepis na : obiad
Nie spodziewałam się tak fajnego smaku. Zawsze myślałam, że prawdziwe łazanki muszą targać boczkiem, kiełbasą lub innym wieprzem. No nie, nie muszą, te wyszły naprawdę super. Składniki: 250 g kiszonej kapusty 10 małych pieczarek 1 cebula 1 marchewka 2 liście laurowe 4 ziarna ziela angielskiego 1 łyżeczka majeranku ćwierć łyżeczki wędzonej papryki 250 g makaronu łazanki sól pieprz olej rzepakowy (przepis na 5 porcji) Kapustę szatkujemy, wrzucamy do garnka, wlewamy wodę (tak żeby przykryła kapustę), dodajemy liście i ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kardamonovy
Warto przeczytać

Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
kardamonovy
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczarki, makaron, boczek, kiełbasa, obiad
Inne przepisy z Kardamonovy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję