Konfitura z czerwonej cebuli i jagód

Konfitura z czerwonej cebuli i jagód

Konfitura z czerwonej cebuli i jagód

To zdecydowanie nie jest mój przepis. Ostatnio miałam okazję brać udział w warsztatach kulinarnych, organizowanych przez Akademię Smaku. I to był jeden z cudów, jaki miałam okazję spróbować. Po pierwszej degustacji, wiedziałam, że muszę zrobić tę konfiturę. W oryginalnym przepisie jest tymianek, o którym niestety zapomniałam, ale Wy jak najbardziej możecie go dodać. Minimalnie zmieniłam przepis, ale naprawdę nieznaczne. Autorem przepisu jest Tomek z bloga zajadam.pl. Genialna! Jutro mam w planie pokombinow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kardamonovy

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.