SMACZNA I ZDROWA PASTA KANAPKOWA (z pestek dyni i pomidorów)

SMACZNA I ZDROWA PASTA KANAPKOWA (z pestek dyni i pomidorów)

SMACZNA I ZDROWA PASTA KANAPKOWA (z pestek dyni i pomidorów)

Stali czytelnicy mojego bloga zauważyli już zapewne, że uwielbiam pasty do chleba ma bazie pestek dyni. Tak bardzo je lubię ze względu na ciekawy smak, duże właściwości odżywcze i dobrą konsystencję. Kocham kombinować przy moich smarowidłach. Wrzucam do blendera co mam pod ręką, dodaję ziół i nierzadko wychodzi z tego naprawdę pyszna pasta. Dzisiejsza zasługuje na publikację. Polecam!  Składniki na 400 ml pasty: 1 szklanka pestek dyni, 4 świeże pomidory, 2 łyżki octu jabłkowego,  1 łyżka oliwy, 2 ząbki czos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.