PASZTET STRĄCZKOWY Z DYNIĄ (WEGAŃSKI, BEZGLUTENOWY)

PASZTET STRĄCZKOWY Z DYNIĄ  (WEGAŃSKI, BEZGLUTENOWY)

PASZTET STRĄCZKOWY Z DYNIĄ (WEGAŃSKI, BEZGLUTENOWY)

Przepis na : śniadanie

Z dyni nadal nie rezygnujemy. Jemy do niemożliwego znudzenia. Z dynią w kuchni nie ma nudy, bo przyrządzić ją można na nieskończenie dużą ilość sposobów.  Dziś użyłam ją do pasztetu. Uzyskałam mój najlepszy dotychczasowy pasztet pełen smaku, witamin i białka pochodzącego z warzyw strączkowych.  Z sałatką/surówką na boku tworzy idealne danie obiadowe. Polecam!  Składniki : 2 szklanki ugotowanej ciecierzycy, 1 szklanka ugotowanej soczewicy, 1 szklanka puree z dyni (ugotowana lub upieczona dynia zblend... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jeść, by żyć w zdrowiu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.