ZUPA PIECZARKOWA

ZUPA PIECZARKOWA

ZUPA PIECZARKOWA

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 55 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 11 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4 Składniki na zupę: 50-60 dag pieczarek, por, duża marchewka, 3 małe pietruszki, udko z kurczaka, liść laurowy, 2 ziarna ziela angielskiego, sól, pieprz, 2 łyżki masła, garść posiekanej natki pietruszki, 1-1,2 l wody. 80-100 ml śmietanki 30%. Dodatkowo: ugotowany makaron. Przygotowanie: Mięso zalewam wodą, dodaję ziele angielskie i liścia laurowego, gotuję na niedużym ogniu około 20 minut. Do mięsa dodaj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Autor

jejkuchniajejkuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, makarony, makaron, pieczarki, mięso, udka , kurczak, udka z kurczaka, obiad, tani obiad, gotowana marchewka, kurczak z pieczarkami, makaron z pieczarkami, potrawy z kurczaka, kurczak z makaronem, pieczarki do obiadu, makaron na obiad, obiad z makaronem, mięso na obiad

Inne przepisy z JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.