SAŁATKA Z WARZYWAMI Z ROSOŁU I CZERWONĄ FASOLĄ

SAŁATKA Z WARZYWAMI Z ROSOŁU I CZERWONĄ FASOLĄ

SAŁATKA Z WARZYWAMI Z ROSOŁU I CZERWONĄ FASOLĄ

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 10 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 10 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-5 Składniki: warzywa z rosołu (pietruszka, seler, 2 marchewki), opakowanie czerwonej fasoli, większa garść tartego sera żółtego, 5 jajek, łyżka posiekanej natki pietruszki, majonez, sól, pieprz. Przygotowanie: Jajka gotuję na twardo, kroję w kostkę wraz z warzywami. Fasolę osączam z zalewy. Wszystkie składniki sałatki łączę z majonezem, doprawiam do smaku solą i pieprzem. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.