RYŻ Z POLĘDWICZKĄ I WARZYWAMI

RYŻ Z POLĘDWICZKĄ I WARZYWAMI

RYŻ Z POLĘDWICZKĄ I WARZYWAMI

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 25 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 15 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 3-4 Składniki: 2 torebki ryżu, łyżka sosu sojowego, opakowanie mieszanki warzywnej orientalnej, 350-400 g polędwiczki wieprzowej, 2 płaskie łyżeczki przyprawy do wieprzowiny Cykoria, 2 łyżki oleju. Przygotowanie: Ryż gotuję w osolonej wodzie, odcedzam, mieszam z sosem sojowym. Mięso oczyszczam z błon, kroję na mniejsze kawałki, oprószam przyprawą, mieszam. Podsmażam około 5 minut na rozgrzanym oleju, czę... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.