POMYSŁ NA WYKORZYSTANIE MIĘSA Z ZUPY

POMYSŁ NA WYKORZYSTANIE MIĘSA Z ZUPY

POMYSŁ NA WYKORZYSTANIE MIĘSA Z ZUPY

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 20 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 6 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 2 Składniki: Mięso pozostałe z zupy (u mnie dwa małe udka kurczaka), 20 dag pieczarek, średnia cebula, większy ogórek kiszony, curry, pieprz cayenne, sól, papryka słodka odrobina bazylii. Przygotowanie: Mięso obieram ze skóry, dzielę na kawałki. Pieczarki kroję w plasterki, ogórka w półplastry, cebulę drobno siekam. Całość podsmażam na oleju z dodatkiem przypraw, często mieszając. *Zamiast podanych wyżej przy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Autor

jejkuchniajejkuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, ogórki, pieczarki, ogórki kiszone, curry, udka , udka z kurczaka, kurczak, zupa, papryka, ogórki curry, ogórki w curry, tani obiad, obiad na szybko, szybki obiad, obiad, kurczak z pieczarkami, kurczak curry, kurczak z papryką , potrawy z kurczaka, szybka zupa, dania z kurczakiem, pieczarki do obiadu

Inne przepisy z JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.