BISZKOPTY W KARMELOWEJ POLEWIE CZEKOLADOWEJ Z BITĄ ŚMIETANĄ

BISZKOPTY W KARMELOWEJ POLEWIE CZEKOLADOWEJ Z BITĄ ŚMIETANĄ

BISZKOPTY W KARMELOWEJ POLEWIE CZEKOLADOWEJ Z BITĄ ŚMIETANĄ

Przepis na : deser

WYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 MINUT ( +12 GODZIN CHŁODZENIE) ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 7 ZŁ . ILOŚĆ PORCJI: 2 Składniki podstawowe: 16 okrągłych biszkoptów, kawa rozpuszczalna lub kakao do posypania. Składniki na śmietanę: 200 g śmietany 30%, opakowanie Fix do śmietany Cykoria, opakowanie cukru wanilinowego Cykoria, łyżeczka cukru pudru. Składniki na polewę: 50 g śmietany 30%, 20 g mlecznej czekolady, 30 g mlecznej czekolady karmelowej. Przygotowanie: Śmietanę podgrzewam, dodaję cz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu JejKuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.