Proste ciasto, ale jakie pyszne. Z kawałkami czekolady i dodatkiem mąki ryżowej. Przez dodatek mąki ryżowej ciasto jest bardziej sypkie, ale nie zapycha. Idealne dla na podwieczorek, upiec raz dwa dla gości i do kawy. Polecam. Potrzebujemy: Na ciasto: 3 jajka 15 dag masła lub margaryny pół szklanki cukru pudru 1 cukier waniliowy 1 szklanka mąki tortowej pół szklanki mąki ryżowej 2 małe łyżeczki proszku do pieczenia Dodatkowo: 8 kostek gorzkiej czekolady Wykonanie pysznego ciasta: 1. Ciasto: Masło lub margar... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...