Pasta z czerwonej fasoli

Pasta z czerwonej fasoli

Pasta z czerwonej fasoli

 Pyszna i prosta w wykonaniu pasta. Bardzo tania, bo tylko kilka składników. Do wykonania dosłownie w 5 minut. Pysznie smakuje po schłodzeniu. Idealna ze świeżym chrupiącym pieczywem. Jak lubicie czerwoną fasolę to zróbcie taką.  I oczywiście dajcie znać czy smakowała.     Potrzebujemy: 1 puszka czerwonej fasoli majonez według uznania ( dałam około 3 łyżek ) ketchup pikantny według uznania ( dałam 1 łyżkę )  świeża natka pietruszki według uznania szczypiorek według uznania sól do smak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Izabelawkuchni

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.