Dzisiaj mam dla Was recepturę na pyszną karpatkę. Tak dawno jej nie piekłam, że miałam obawy czy się uda. Ale wyszła i to nawet bardzo, ładne Karpaty mi się upiekły. Do tego prosty i szybki krem budyniowy i gotowe. Upieczcie i dajcie znać czy smakowała. Potrzebujemy: Na ciasto: 25 dag masła lub margaryny 2 szklanki zimnej wody 2 szklanki mąki tortowej około 8 małych jajek Na krem: 2 szklanki mleka 3,2 % 2 budynie waniliowe ( bez cukru i na pół litra mleka każdy ) 1 cukier w... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...