To ciasto jest bardzo proste i szybkie w wykonaniu, wystarczy mieć maliny i kilka minut wolnego czasu, potem już tylko pieczenie i zjadanie. Ciasto jest idealne na podwieczorek, jest takie nie za słodkie i lekko kwaśne. Zapraszam :) Składniki: 3 jajka pół szklanki cukru pół szklanki oleju pół szklanki mąki krupczatki 1 szklanka mąki tortowej 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia 1 szklanka świeżych malin Wykonanie: 1. Jajka wbijamy do miski, wsypujemy cukier i miksujemy na puszystą masę przez kilka minut, ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.
Czytaj dalej...