Rolada serowa z piersi kurczaka z pieczarkami
Rolada serowa z piersi kurczaka z pieczarkami
Roladę można jeść zarówno na ciepło jak i na zimno. W smaku jest bardzo delikatna, a piersi soczyste. Składniki: 2 duże piersi kurczaka (podwójne) 4 jajka 1/2 szklanki majonezu 60 dkg pieczarek 40 dkg sera żółtego startego na grubych oczkach Wykonanie: Jajka roztrzepać, dodać majonez, żółty ser i wymieszać. Blachę (taką od piekarnika) wyłożyć papierem do pieczenia i wlać ciasto na blachę. Piec w piekarniku rozgrzanym do 200 C 20 min. Ostudzić ciasto i zdjąć papier. Na ciasto wyłożyć surowe, rozbite i posolone pie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu IMPRESJA SMAKU
Autor
Izabela Furmańczyk
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
rolada serowa, pierś, piersi, pieczarki, ciasto, ser żółty, majonez, roladki, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, papryka, feta, szpinak, kurczak, dania mięsne, pieczarki w cieście, soczysta pierś z kurczaka, kurczak majonez, kurczak z pieczarkami, kurczak z serem, dania z piersi kurczaka, kurczak pieczony, dania z kurczakiem, ciasto na zimno, ser feta, zapiekany kurczak, kurczak z papryką , warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami
Inne przepisy z IMPRESJA SMAKU
Dodaj komentarz