Przepis na : obiad
Składniki /4 porcje: – 4 filety z indyka – 3 jajka – 50 g tartego parmezanu – sól i pieprz – odrobina soku z cytryny – bułka tarta – 4 plastry szynki parmeńskiej – szczypta gałki muszkatołowej – 50 g płatków parmezanu Przygotowanie: Filety rozbić na grubość ok. 3 mm. Jajka rozstrzep w misce, dodaj starty ser, gałkę muszkatołową, sól i pieprz oraz sok z cytryny. Włóż do niego mięso i pozostaw na ok. 30 minut. Następnie obtocz w bułce tartej mocno dociskaj... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...