Zapiekane bagietki z cukinią i salami

Zapiekane bagietki z cukinią i salami

Zapiekane bagietki z cukinią i salami

Pyszne, chrupiące bagietki z warzywną przeplatanką na wierzchu, w której znalazły się również plasterki salami. Idealnie sprawdzą się na ciepłą kolację lub jako poczęstunek dla gości. 1 bagietka 1 cukinia zielona 1 cukinia żółta parę plasterków salami 1 pomidor 1 kulka (125 g) mozzarelli sól oliwa z oliwek masło sos czosnkowy Winiary Cukinię pokroić na cienkie plasterki i zasypać 1 łyżką soli. Odstawić na minimum 30 min. Kiedy cukinia puści sok, dokładnie wypłukać pod bieżącą wodą i osuszyć papierowym ręcznikie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

KuchniaMniamKuchniaMniam

Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

cukinia, bagietka, sos czosnkowy, sosy, zapiekanka, zapiekanki, kolacja, zapiekanka z cukinii, przekąski, przystawki, danie jednogarnkowe, przekąska, pieczywo, zapiekanka warzywna, zapiekanka z serem, przekąski na ciepło

Inne przepisy z https:KKuchniaMniam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.