Udziec indyczy z brzoskwiniami
Udziec indyczy z brzoskwiniami
Przepis na : obiad
Bardzo smaczne mięso, zamarynowane w marynacie z dodatkiem tymianku i miodu. Chociaż udziec z indyka jest jednym z najchudszych mięs, to po upieczeniu nie jest suche, a wręcz soczyste i aromatyczne. Dodatkowego, owocowego smaku dodają świeże brzoskwinie. Mięso krojone na gorąco. 1 duży udziec z indyka ( z kością) 2 brzoskwinie MARYNATA: 3 łyżki oleju rzepakowego 1 łyżka octu jabłkowego 1 łyżeczka miodu prawdziwego 1 łyżeczka soli morskiej 1 łyżeczka pieprzu kolorowego 3 gałązki świeżego tymianku (można zastąpić s... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam
Autor
KuchniaMniam
Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, indyk, obiad, świąteczne przepisy, dania bez mięsa, roladki, ciasto, mięsa pieczone, dodatki do mięs, ciasto z brzoskwiniami, bez pieczenia, rolada z indyka, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, dania na gorąco, ciasto owocowe
Inne przepisy z https:KKuchniaMniam
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję