Pomidorowa młoda kapusta z cieciorką

Pomidorowa młoda kapusta z cieciorką

Pomidorowa młoda kapusta z cieciorką

Przepis na : obiad

Delikatna, młoda kapusta zasmażana z boczkiem i aromatycznymi dodatkami. Zamiast świeżych pomidorów, tak wczesną wiosną warto sięgnąć po koncentrat pomidorowy #Pudliszki. Świetnie podbija smak kapusty i idealnie pasuje do gotowanej cieciorki. Tak przygotowana młoda kapusta może być samodzielnym, wiosennym obiadem i jest szybka do przygotowania. 1 główka młodej kapusty ok 1 kg 400 g ugotowanej cieciorki 2 szklanki wody lub bulionu 200 g boczku wędzonego 2 białe cebule 4 ząbki czosnku 3 łyżki masła klarowanego 1 l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję