Pierogi z kiszoną kapustą, grzybami i suszonymi śliwkami

Pierogi z kiszoną kapustą, grzybami i suszonymi śliwkami

Pierogi z kiszoną kapustą, grzybami i suszonymi śliwkami

Przepis na : obiad

Pierogi z kiszoną kapustą, aromatycznymi grzybami i śliwkami suszonymi, które wnoszą ciekawy, słodkawy smak. Bardzo smaczne danie na wigilijny stół. 500 g kiszonej kapusty 1 cebula 200 g pieczarek 1 garść suszonych grzybów leśnych 50 g śliwek suszonych 1 łyżka miodu prawdziwego płynnego sól pieprz czarny majeranek olej rzepakowy Sem Co olej rydzowy Sem Co CIASTO NA PIEROGI: 3 szklanki mąki pszennej typ 500 1 szklanka ciepłej wody 1 łyżka oleju rzepakowego Sem Co szczypta soli Suszone grzyby namoczyć w zimnej wo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Autor

KuchniaMniamKuchniaMniam

Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, pierogi przepis, pierogi, śliwka, kapustą, pieczarki, ciasto, kapusta kiszona, obiad, mielone, ciekawe przepisy, pierogi z kapusta i grzybami, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, pieczarki do obiadu, ciasto ze śliwką, pieczarki w cieście

Inne przepisy z https:KKuchniaMniam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.