Owsianka w wersji wytrawnej, z kabanosem, jajkiem, awokado i pomidorkami koktajlowymi. Smaczne, pożywne i przede wszystkim zdrowe śniadanie. 1/2 szklanki płatków owsianych błyskawicznych 1 szklanka wody 1 kabanos drobiowy 1 jajko 1 łyżka mleka 1/2 awokado pomidorki koktajlowe żółte i czerwone 1 łyżka pesto z pietruszki masło klarowane sok z cytryny sól pieprz czarny Awokado pokroić na plasterki, ułożyć na talerzu i skropić sokiem z cytryny. Lekko osoloną wodę zagotować, wsypać płatki owsiane i gotować 3 min... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.