Klopsiki z mozzarellą w cieście francuskim

Klopsiki z mozzarellą w cieście francuskim

Klopsiki z mozzarellą w cieście francuskim

Przepis na : obiad

Mięsne klopsiki pieczone w cieście francuskim to propozycja na efektowną przystawkę, ciepłą kolację lub obiad. Środek klopsika wypełnia mozzarella, która po upieczeniu jest płynna. 1 duże opakowanie ciasta francuskiego ok 150 g sera mozzarella KLOPSIKI: 300 g mięsa mielonego z łopatki wieprzowej 1 bułka kajzerka mleko do namaczania 1 jajko 1 cebula bułka tarta sól pieprz czarny olej rzepakowy do smażenia Bułkę namoczyć w mleku, a kiedy zmięknie odcisnąć i dodać do zmielonego mięsa. Cebulę pokroić w drobną k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Autor

KuchniaMniamKuchniaMniam

Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

francuskie, tarta, ciasto, mięso, bułki, ciasto francuskie, mielone, ciasto francuskie, przystawki, obiad, przekąska, wieprzowina, przekąski, mięso mielone, kolacja, papryka, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, przekąski na ciepło, tarta na słodko

Inne przepisy z https:KKuchniaMniam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.