Czekoladowy sernik z jeżynami

4
  • Czekoladowy sernik z jeżynami
  • Czekoladowy sernik z jeżynami

    Delikatny sernik, idealnie kremowy, osłodzony białą czekoladą. Jest tak smaczny, że rozpływa się w ustach. Idealna konsystencja sernika, to zasługa twarogu z mascarpone Président. Słodycz sernika równoważy frużelina z jeżyn i lekka pianka z jeżyn. Polecam! SPÓD: 160 g biszkoptów 100 g masła MASA SEROWA: 1 kg Twarogu Sernikowego z Mascarpone Président 4 jajka 1/2 szklanki cukru 1 budyń waniliowy 200 g czekolady białej 1 szklanka śmietanki kremówki 30% szczypta soli FRUŻELINA JEŻYNOWA: 400 g jeżyn 1/3 szklanki... Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z https:KKuchniaMniam

    Dodaj komentarz