Czekoladowy sernik z jeżynami

Czekoladowy sernik z jeżynami

Czekoladowy sernik z jeżynami

Delikatny sernik, idealnie kremowy, osłodzony białą czekoladą. Jest tak smaczny, że rozpływa się w ustach. Idealna konsystencja sernika, to zasługa twarogu z mascarpone Président. Słodycz sernika równoważy frużelina z jeżyn i lekka pianka z jeżyn. Polecam! SPÓD: 160 g biszkoptów 100 g masła MASA SEROWA: 1 kg Twarogu Sernikowego z Mascarpone Président 4 jajka 1/2 szklanki cukru 1 budyń waniliowy 200 g czekolady białej 1 szklanka śmietanki kremówki 30% szczypta soli FRUŻELINA JEŻYNOWA: 400 g jeżyn 1/3 szklanki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Autor

KuchniaMniamKuchniaMniam

Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sernik, ciastka kremówki, biszkopt, mascarpone, ciasto, sernik pieczony, ciasto z kremem, ciasto czekoladowe, krem czekoladowy, biszkopt idealny, krem mascarpone, sernik z budyniem, sernik bez pieczenia, bez pieczenia, sernik bez pieczenia z twarogu, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, szybkie ciasto bez pieczenia, szybkie ciasto, ciasto z masą budyniową

Inne przepisy z https:KKuchniaMniam