Czekoladowy sernik z jeżynami
Czekoladowy sernik z jeżynami
Delikatny sernik, idealnie kremowy, osłodzony białą czekoladą. Jest tak smaczny, że rozpływa się w ustach. Idealna konsystencja sernika, to zasługa twarogu z mascarpone Président. Słodycz sernika równoważy frużelina z jeżyn i lekka pianka z jeżyn. Polecam! SPÓD: 160 g biszkoptów 100 g masła MASA SEROWA: 1 kg Twarogu Sernikowego z Mascarpone Président 4 jajka 1/2 szklanki cukru 1 budyń waniliowy 200 g czekolady białej 1 szklanka śmietanki kremówki 30% szczypta soli FRUŻELINA JEŻYNOWA: 400 g jeżyn 1/3 szklanki... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu https:KKuchniaMniam
Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt
Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.
Czytaj dalej...Autor
KuchniaMniam
Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sernik, ciastka kremówki, biszkopt, mascarpone, ciasto, sernik pieczony, ciasto z kremem, sernik z mascarpone, ciasto czekoladowe, krem czekoladowy, biszkopt idealny, krem mascarpone, sernik bez cukru, sernik z budyniem, sernik bez pieczenia, bez pieczenia, sernik bez pieczenia z twarogu, ciasto pianka, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, szybkie ciasto bez pieczenia, szybkie ciasto, ciasto z masą budyniową, ciasto budyniowe
Inne przepisy z https:KKuchniaMniam
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję