Naleśniki z dodatkiem cydru jabłkowego, dzięki któremu są lekko kwaskowate. Nadzienie słodkie, z prażonymi jabłkami, rodzynkami i śmietankowym serkiem. To może być smaczny początek dnia :) NALEŚNIKI: 2 jajka szczypta soli 1/2 szklanki mleka 1/2 szklanki cydru 1 szklanka mąki pszennej NADZIENIE: 4 słodkie jabłka 1/2 szklanki rodzynek 1/4 szklanki cydru cynamon 100 g serka śmietankowego Jabłka obrać i pokroić w kostkę. Włożyć do garnuszka razem z rodzynkami i podlać cydrem. Prażyć, aż jabłka zmiękną, a rodzy... czytaj dalej...
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Lubię gotować i piec ciasta. W kuchni często eksperymentuję i bawię się smakami, co sprawia mi ogromną przyjemność.