Dziś przepis na pyszne i bardzo proste ciastka z czekoladą. Wykonanie ich nie zajmuje więcej niż 20 minut, dodatkowo są one bezglutenowe. Po upieczeniu ciastka są kruche, ale gdy chwilę odleżą robią się miękkie, a nawet przypominają troszkę w konsystencji słodką bułeczkę. Składniki (ok. 15 ciastek): 3/4 szklanki gładkiego masła orzechowego 6 łyżek ksylitolu/cukru trzcinowego/cukru kokosowego 2 łyżki oleju kokosowego 2 jajka 1/4 szklanki mąki kokosowej 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia 50 g po... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...