Spaghetti w kremowym sosie z kurkami

Spaghetti w kremowym sosie z kurkami

Spaghetti w kremowym sosie z kurkami

Są takie produkty, które bronią swojego smaku same i dosłownie grzechem jest przefajnować. Takie właśnie są kurki, jedynie czego im potrzeba to śmietana i cebula. Czym wyróżnia się mój przepis oprócz tego, że jest wegański? Otóż sekretem jest suszona cebulka, te niepozorne żółtawe, chrupiące farfocle dopełniają smaku i idealnie go podkreślają. Taką cebulkę kupicie nawet w Biedronce Składniki na 4 porcje: 300-400 g kurek puszka mleka kokosowego (400 ml) 2 cebule czubata łyżeczka suszonej szałwii szczypta susz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu greenscarf

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję